Friday, April 17, 2009

Buletin Shah Alam

Salam sejahtera kepada semua pelajar. Pada 11/April/2009 Syafizal b Omar (Naib Yang Dipertua MPP S.A) dan Mohamad Fauzi Fahmi b Kamarolzaman ( Bendahari Berhormat MPP) telah menghadiri Mesyuarat Perlantikan MPP sebagai EX-OFFICIO Dewan Muda di Hotel Concort yang dianjurkan oleh Dewan Perniagaan Melayu Muda Negeri Selangor (DPMMS) dan dirasmikan oleh Yang Berbahagia Tan. Sri Rosali Bin Ismail, Yang DiPertua DPMMS.

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa Syafizal b Omar telah dilantik sebagai EX-OFFICIO Dewan Muda,mewakili Universiti Industri Selangor (Unisel).

Dalam mesyuarat tersebut, diberi satu keistimewaan kepada para pelajar yang beragama Islam, iaitu kepada semua pelajar yang beragama Islam, yang berminat untuk membuat perniagaan dalam kampus universiti boleh memberi nama dan pihak mereka bersedia untuk membantu anda.

Hal ini adalah untuk mendorong warga Islam dalam bidang perniagaan dan keusahawanan, serta mengajar teknik perniagaan yang lebih effektif kepada genarasi melayu yang akan datang.

Penglibatan lebih ramai pelajar dari UNISEL adalah digalakan,dan hal ini dapat meningkatkan imej dan quality Unisel dan warga Islam Unisel di kaca mata di dunia.

Untuk keterangan lanjut dan sekiranya anda berminat dan ingin berniaga dalam kampus unversiti....

Sila hubungi:
Syafizal b Omar (NYDP S.A) = (012-2074240)

Sekian, Terima kasih.

Disediakan oleh:
Surenthdren A/L Supramanium
Exco Penerangan Dan Penerbitan MPP S.A

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home