Monday, November 2, 2009

FESKONISEL 2009 sempena Istiadat Konvo ke-4 Meriah di UNISEL BJ!!~

Pada 29hb hingga 1 November 2009 telah berlangsung Festival Konvokesyen (FESKONISEL) yang julung kali diadakan di UNISEL. Karnival tersebut dianjurkan oleh MPP UNISEL BJ dengan kerjasama HEP UNISEL. Majlis Perasmian telah dirasmikan oleh ayahanda TNC, Prof. Madya Zainal Abidin bin Kidam.

Berikut adalah gambaran umum festival.













Labels:

3 Comments:

At November 23, 2009 at 2:43 AM , Blogger Healmie a.k.a BuRN said...

Salam,
tahniah untuk penganjuran feskonisel yg julung2 kali di UNISEL. Ada beberapa pandangan tapi segan nak kongsi kat sini. Apa2 pun good job!

 
At December 6, 2009 at 11:44 AM , Anonymous FV said...

Good job indeed. Congratulations to all secretariats involved, especially to both Business guys and Technical boys.

 
At December 18, 2009 at 9:27 PM , Anonymous Anonymous said...

erm..betul ke ada cite kate MPP rugi rm 18 000 program pesta konvo ni..aku dengar la dari mulut seketeriat sendiri.

Betul ke rugi?then budak tu cakap qotation makanan MPP amik yang paling mahal?

Ada MPP n staff mark up abes-abesan duit makanan ni...boleh MPP jelaskan tak?

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home